Obavještavamo korisnike grobnih mjesta na Mjesnom groblju Kolan da se u roku od 8 dana jave u ured društva Čistoća i održavanje Kolan d.o.o. (osobno , putem telefona ili e-maila) u svezi evidentiranja i ažuriranja korisnika grobnih mjesta unutar baze podataka korisnika grobnih mjesta na Mjesnom groblju Kolan.

Korisnici su dužni javiti se ukoliko je kod njih nastupila promjena nakon 2014.g. (korisnik preminuo, ustupanje drugom korisniku i sl.), a koji nisu navedenu promjenu evidentirali kod Uprave groblja, kao i oni korisnici koji do sada nisu podnosili obrazac za korisnike grobnih mjesta. Navedeno je potrebno u svrhu zaključka baze podataka groblja te izdavanje Rješenja za korisnike grobnih mjesta.
Tražene podatke je potrebno dostaviti unutar 8 dana, u suprotnom Uprava groblja neće moći izdati Rješenja korisnicima grobnih mjesta.

Za sva dodatne informacije javiti se osobno u ured Čistoće i održavanja Kolan d.o.o., ili putem tel.: 023 698 017 ili e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


Uprava Mjesnog groblja Kolan
Čistoća i održavanje Kolan d.o.o.
plan-groblja-kolan